Futureprove

Toekomstbestendig, dankzij een CMS op maat!

Futureprove werd gevraagd een website te laten bouwen. Ze wilden functionaliteiten op maat en er speelden specifieke ontwerpeisen.

Creative Studio heeft de wensen weten om te zetten in een staande website. Meer informatie? Neem gerust een kijkje hieronder

Starters de begeleiding geven waardoor ze zich kunnen waarmaken

Futureprove overbrugt de kloof tussen jong talent en succesvolle grote organisaties. In twee jaar worden trainees opgeleid tot gewilde professionals, met een Black Belt-certificaat. Vanaf dag 1 krijgen kandidaten verantwoordelijkheid met maximale begeleiding. Futureprove begrijpt heel goed dat toptalenten op hun eigen niveau moeten worden uitgedaagd. Dankzij hun begeleiding kunnen ze dit echt waarmaken. Het ontwikkelen van jong talent en het versterken van de concurrentiepositie van hun klanten gaan dus hand in hand.

Wat heeft Creative Studio gedaan voor Futureprove?

  • Op maat CMS (Content Management System) opgezet
  • Het design en de layout van de website
  • Verschillende kleurthema’s per onderwerp geïmplementeerd
  • Webhosting en het onderhoud hiervan
Futureprove

Snel en simpel CMS

Voor Futureprove kozen we, in overleg, als CMS voor Strapi in plaats van het bekendere WordPress.

De keuze viel uiteindelijk op Strapi omdat Futureprove daarmee een CMS krijgt dat enerzijds enorm gebruiksvriendelijk is, omdat het exact kan worden toegespitst op de wensen van de klant, en anderzijds veilig en snel is doordat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van plug-ins van derden.

Moderne, bewezen technieken

Het designvoorstel, dat dan nog slechts een ‘plaatje’ is, werd daarna omgezet in een werkende proefopstelling die ‘klikbaar’ is. Voor het ‘bouwen’ van de site werden bewezen technieken als React en Next.js ingezet voor maximale controle en efficiëntie. Dan pas werkt de site zoals je verwacht op internet met alle technieken die ervoor zorgen dat de site zich gedraagt zoals de bedoeling is, maar zonder de content. De lege site werd gevuld met aangeleverde teksten en afbeeldingen en na een grondige eindcontrole werd de site ‘live’ gezet.

Van schets tot staande website, een blik achter de schermen

Voor het design werd gebruikt gemaakt van schetsen. Daardoor konden snel enkele basis wireframes gemaakt worden die schematisch alle functionaliteiten in beeld brengen. In overleg met de klant werd gekozen voor een bepaald stramien dat daarna efficiënt en simpel omgezet kon worden in designvoorstellen. De uitwerking gebeurde in Adobe XD met de aangeleverde teksten en afbeeldingen waardoor een onderbouwde keuze gemaakt kon worden voor de gehele look-and-feel van de website.

Schets van de eerste draft van de website. Hierop staat afgebeeld hoe de eerste opzet van de website in elkaar zou gaan steken.
Landingspagina van Futurprove. Deze staat naast de schets, om de verschillen en overeenkomsten in beeld te brengen.

En ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!