Futureprove

Starters de begeleiding geven waardoor ze zich kunnen waarmaken

Futureprove slaat de brug tussen jonge talenten en succesvolle grote organisaties. In twee jaar tijd leiden ze trainees op tot gewilde professionals, mét een Black Belt certificaat. Vanaf dag 1 krijgen kandidaten verantwoordelijkheid met maximale begeleiding. Futureprove snapt namelijk heel goed dat toptalenten uitgedaagd moeten worden op hun eigen niveau. Dankzij hun begeleiding kunnen die het ook écht waarmaken. Het ontwikkelen van jong talent en het versterken van de concurrentiepositie van hun klanten gaan daardoor hand in hand.

 

Futureprove

Snel en simpel CMS

Voor Futureprove kozen we, in overleg, als CMS voor Strapi in plaats van het bekendere WordPress.

De keuze viel uiteindelijk op Strapi omdat Futureprove daarmee een CMS krijgt dat enerzijds enorm gebruiksvriendelijk is, omdat het exact kan worden toegespitst op de wensen van de klant, en anderzijds veilig en snel is doordat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van plug-ins van derden.

Van idee naar uitgewerkt design

Voor het design werd gebruikt gemaakt van schetsen. Daardoor konden snel enkele basis wireframes gemaakt worden die schematisch alle functionaliteiten in beeld brengen. In overleg met de klant werd gekozen voor een bepaald stramien dat daarna efficiënt en simpel omgezet kon worden in designvoorstellen. De uitwerking gebeurde in Adobe XD met de aangeleverde teksten en afbeeldingen waardoor een onderbouwde keuze gemaakt kon worden voor de gehele look-and-feel van de website.

Moderne, bewezen technieken

Het designvoorstel, dat dan nog slechts een ‘plaatje’ is, werd daarna omgezet in een werkende proefopstelling die ‘klikbaar’ is. Voor het ‘bouwen’ van de site werden bewezen technieken als React en Next.js ingezet voor maximale controle en efficiëntie. Dan pas werkt de site zoals je verwacht op internet met alle technieken die ervoor zorgen dat de site zich gedraagt zoals de bedoeling is, maar zonder de content. De lege site werd gevuld met aangeleverde teksten en afbeeldingen en na een grondige eindcontrole werd de site ‘live’ gezet.

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Handshake

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Handshake
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!