Café forEach

Nu ook on-wine... online te bezoeken!

Café forEach is een gezellig café in hartje Uden met hun roots gevestigd in de tech-wereld. 
Omdat het café nog geen website had hebben we dat zelf ter hand genomen. Een duidelijke, sfeervolle, snelle website die past bij de uitstraling van het café. Hebben we al hun wensen kunnen vervullen? Krijg hieronder een blik achter de schermen! 

For each and everyone

Café forEach is er voor iedereen! Of je nou jong of oud bent; blond, kaal of brunette. Als je zin hebt in een leuke middag of avond is café forEach de plek voor jou! Met hun wekelijks wisselende versbereide daghap en de maandelijkse evenementen wilde forEach een webpagina die deze goed konden highlighten om hun publiek te allen tijde op de hoogte te kunnen stellen.

De website moest dus vooral uitnodigend zijn en laten zien wat forEach allemaal te bieden heeft. En dat is aardig gelukt!

mockup van de website van forEach op 3 verschillende apparatten afgebeeld

Wat heeft Creative Studio gedaan?

  • WordPress als CMS gekozen en invulling aan gegeven
  • Hulp ingeschakeld van een passende pagina builder
  • Sfeerbepalend design uitgewerkt dat past bij de uitstraling van forEach
  • Alle verschillende teksten en afbeeldingen opgezet
  • Domeinregistratie
  • Hosting van de website
  • Hosting van de e-mail

Snel en simpel te beheren CMS

Als CMS kozen we voor WordPress. WordPress is een mooi en handig CMS dat veel mogelijkheden biedt om snel een website op te zetten. Daarna kun je deze makkelijk aanpassen of uitbreiden. 
Door de vele beschikbare thema’s is het aanpassen van de website naar de wensen van de klant iets wat simpel opgepakt kan worden.

 

Oxygen als pagebuilder

Je kunt WordPress gebruiken via de klassieke editor, maar een zogenaamde ‘Pagebuilder’ geeft je veel meer mogelijkheden en gebruiksgemak. Voor forEach hebben we gekozen voor Oxygen. Ten opzichte van Elementor gaf dit ons iets meer vrijheid voor deze website. Door de tools iets anders in te kunnen zetten hebben we de sfeer van forEach goed weten over te brengen.

Beeldbepalend

Omdat ‘sfeer overdragen’ één van de belangrijkste factoren was voor de website van forEach, werd een schets gemaakt waarin veel ruimte was voor beeld. Na de eerste schetsfase die werd goedgekeurd door de klant, maakten we een selectie uit beschikbare thema’s die daar het dichtst bij in de buurt kwamen. Natuurlijk kozen we voor een thema dat in staat is veel foto’s en video’s te tonen. 

Op basis van feedback werden nog enkele kleine aanpassingen doorgevoerd, en na de daaropvolgende goedkeuring werd de site gevuld met content. Vervolgens kon de website live gaan!

Daar kunnen wij jou bij helpen!

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Handshake

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Handshake
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!