Goed Gevonden Worden

Goed Gevonden Worden

Met alleen een website ben je er nog niet. Jouw bezoekers moeten die ook nog weten te vinden! Natuurlijk is het ontwerp en de inhoud daarbij essentieel; daar zorgen we dan ook voor. Maar er is meer nodig om het juiste publiek te trekken. Dat noemen we zoekmachine optimalisatie of met een vakterm Search Engine Optimalisatie of SEO.

Dat begint al bij het ontwerp: is de website goed te lezen op mobiel en tablet. Klopt de navigatie, wordt er gebruik gemaakt van aansprekende afbeeldingen en zijn die voorzien van de juiste alt-tekst. Dat zijn teksten die beschrijven wat er op de afbeelding staat. Bedoeld voor blinden en slechtzienden die een tekstbrowser gebruiken, maar ook een mogelijkheid om relevante termen te gebruiken waarop jij graag gevonden wordt. Google leest namelijk geen plaatjes, maar wel de beschrijving (alt-tekst) van die plaatjes. 

Creative Studio bezit alle kennis om ervoor te zorgen dat jij niet alleen tevreden bent met je website, maar ook dat jouw potentiële bezoekers die kunnen vinden via Google en andere zoekmachines. 

10 handige zoekmachine optimalisatie tips in een handige infographic

Groep-mensen-aan-het-overleggen

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!