SSL-certificaat: Zorgen voor Beveiliging van Uw Website

Waarom een SSL-certificaat?

Met een SSL-certificaat laat je zien dat je website veilig en betrouwbaar is. Het is een bewijs dat jouw website geverifieerd is en erkend als veilige website. Dit straalt vertrouwen uit naar jouw bezoekers. SSL staat voor “Secure Sockets Layer” en zorgt voor een extra beveiliging van het verkeer naar en vanaf je website.

Consumenten zijn zich steeds bewuster van het belang van veilig internetten. Het hebben van een SSL-certificaat wordt dan ook steeds belangrijker. Het speelt een belangrijke rol voor het hebben van een succesvolle website.

Geen SSL-certificaat: De pijnlijke gevolgen

Wanneer je website persoonlijke gegevens van bezoekers vraagt en/of opslaat, is een SSL-certificaat wettelijk verplicht. Dat is al nodig als bezoekers bijvoorbeeld op een formulier met hun naam, e-mail of adresgegevens moeten invullen. En zeker wanneer je vraagt om BSN of betaalgegevens is een veilige website van groot belang. Deze gegevens worden in een database opgeslagen en zouden zonder beveiliging  misbruikt kunnen worden.
Heb je een eigen webshop? Dan heb je hier dus altijd mee te maken. Vergis je niet: zelfs een eenvoudig contactformulier vereist aandacht voor de veiligheid van de identiteit van bezoekers.

Als je website persoonlijke gegevens opslaat zonder een SSL-certificaat, kun je daarvoor zwaar beboet worden. Deze boetes kunnen oplopen tot wel € 4500. En dan laten we teruglopende bezoekersaantallen, kopers en imagoschade nog buiten beschouwing.

Naast de wettelijke verplichting zijn er nog meer voordelen aan een goede beveiliging van je website. Sommige browsers blokkeren namelijk niet-beveiligde sites. Met een SSL-certificaat is die beveiliging zichtbaar voor je bezoekers èn browsers. Je straalt vertrouwen uit met je website!
Ook voor de zoekresultaten in Google en andere zoekmachines is het ook van belang. Sites zonder dit certificaat verschijnen lager in de zoekresultaten.

Kies voor een SSL-certificaat

Het is dus heel belangrijk dat je een SSL-certificaat aanschaft. Waar moet zo’n certficaat aan voldoen? En hoe installeer ik die op mijn website? Op deze en andere vragen gevenn wij je graag antwoord. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina. Zoals je kunt zien, hebben wij onze site beveiligd door middel van SSL. Je kunt dus met een gerust hart je gegevens achterlaten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jou website met je. Nadat je een SSL-certificaat hebt aangevraagd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hoeveel kost het?

De kosten van het implementeren en configureren van een SSL-certificaat zijn eenmalig €39,00 per domein. Daarnaast moet het SSL-certificaat elk jaar verlengd worden. Dit kan al vanaf €19,95 per certificaat per jaar. Daarvoor wil je toch geen risico lopen voor jouw en de bezoekers van je website?

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!