Weijmans legal

Advocatenpraktijk voor MKB-ondernemers

Weijmans Legal is de website van jurist Willem Weijmans. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als advocaat en bemiddelt MKB-bedrijfven op het gebied van ondernemings- en insolventierecht. Voor zijn onderneming heeft Creative Studio een website ontwikkelt die als zijn online visitekaartje dient. Een simpele website die precies de functies heeft die Weijmans Legal nodig heeft.

Over Weijmans Legal

Weijmans Legal is de website van jurist Willem Weijmans. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als advocaat en bemiddelt MKB-bedrijfven op het gebied van ondernemings- en insolventierecht. Voor zijn onderneming heeft Creative Studio een website ontwikkelt die als zijn online visitekaartje dient. Een simpele website die precies de functies heeft die Willem nodig heeft. 

Online visitekaartje

Een professionele uitstraling, geen poespas en simpel, dat is wat Weijmans voor ogen heeft met zijn website. De website van Weijmans is het online visitekaartje van zijn onderneming. De sprekende afbeeldingen zorgen voor een sterke uitstraling en de website is een gemakkelijke manier om contact met hem op te nemen.

Blogpagina

Een extra toegevoegde functie is de blogpagina. Hier kan Weijmans schrijven over lopende zaken en de websitebezoeker van nieuws op de hoogte houden. Daarnaast is het een mogelijkheid om meer content te creëren voor online vindbaarheid.

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!