Monacor

Advanced WooCommerce Webshop

Een geavanceerde webshop met WooCommerce

Monacor is jouw professionele partner in geluids-, licht- en beveiligingsprojecten. Een organisatie die al meer dan 50 jaar staat als een huis. Voor hen hebben we een geavanceerde WooCommerce webshop gerealiseerd met diverse maatwerk functionaliteiten.

Maatwerk functionaliteit

Het assortiment van Monacor bestaat uit 1000+ producten. Door middel van een import zijn deze in de nieuwe omgeving gezet. Om al deze producten overzichtelijk te maken voor de bezoekers, hebben onze webdevelopers diverse extra functionaliteiten geïmplementeerd. Zo is er een uitgebreid menu gecreëerd, is de zoekstructuur uitgebreid met WooCommerce Geavanceerd Zoeken en hebben we een overzichtelijke indeling van de categorieën gemaakt.
Daarnaast is er een maatwerk koppeling gemaakt met het voorraadbeheersysteem. Op de website worden nu actuele voorraden weergegeven.

Dealerkorting en staffelprijzen

Voor de klanten en dealers van Monacor zijn diverse kortingsmogelijkheden. Van staffelkortingen tot gepersonaliseerde kortingsregelingen. Om dit automatisch te laten verlopen, is er extra functionaliteit aan WooCommerce toegevoegd.

Klanten en dealers van Monacor kunnen nu ook een prijslijst downloaden toegespitst op hun prijsafspraken met Monacor.

Hosting

Ook de hosting van de webshop heeft Monacor bij Creative Studio ondergebracht. Monacor maakt gebruik van onze snelle servers voor een snelle website. Daarnaast zijn ze verzekerd dedicated support voor hun server bij Creative Studio.

Pilotproject

Monacor is een internationale onderneming met vestigingen in verschillende landen. De vernieuwde Nederlandse webshop was een pilotproject dat bij tevredenheid uitgerold zou worden naar de overige landen in Europa. We zijn er dan ook trots op dat we nu ook voor België en Frankrijk eenzelfde webshop mogen realiseren!

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!