WordPress UpdateService

Jouw website altijd ge-updatet en veilig

Een veilige website vanaf € 5 per maand

Met onze WordPress UpdateService heb je een website die altijd veilig is en wekelijks wordt ge-updatet. Goed onderhoud van je website installatie is erg belangrijk. WordPress is namelijk niet alleen zeer geliefd onder gebruikers; ook onder hackers is dit gebruiksvriendelijke CMS erg populair. 

Vanaf € 5,- per maand zorgen wij ervoor dat je complete WordPress website up-to-date is. Inclusief het thema en plugins. We scannen je website op potentiële kwetsbaarheden en ondernemen actie waar nodig.

Na iedere update doen we een quick scan op de functionaliteit. Op die manier ben jij verzekerd van een veilige en goed functionerende website die voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig is, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.

Jouw website veilig met de update service

Goed beveiligd

Bij ons is de beveiliging van je website in goede handen. Wanneer plugins en WordPress niet up-to-date zijn, kunnen er lekken ontstaan. Wij zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is. Door onze wekelijkse updates heb je minder kans op aanvallen van hackers.

Mocht je website toch gehackt worden, kunnen onze medewerkers deze weer herstellen.

Actuele backups

Wekelijks maken wij een complete backup van je website. Mocht er namelijk onverhoopt iets kapot gaan aan je website, kunnen wij ervoor zorgen dat je weer snel online bent.

Neem dan ook direct contact op met ons wanneer er iets kapot is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om online bereikbaar te zijn voor je klanten.

Flexibel abonnement

Wij houden van flexibiliteit. Onze online diensten kun je afnemen zolang als jij wilt of nodig hebt. Bij ons geen langlopende contracten of onmogelijke voorwaarden.

De WordPress UpdateService is dan ook maandelijks opzegbaar. En wij blijven altijd beschikbaar voor technische vragen. Want wij ondersteunen je graag. Ook als je geen abonnement meer hebt.

Voor veilige en stabiele websites

WordPress Update Service

vanaf € 5 per maand