Web Presence

Landingspagina

Je website moet al jouw bezoekers voorzien van de juiste informatie; die daardoor vaak –helaas– vrij algemeen is, terwijl jouw product of dienst juist heel specifieke toepassingen kent voor nauwkeurig te omschrijven doelgroepen.

Dan is het raadzaam om te gaan werken met zogenaamde ‘landingspagina’s’ die heel gericht dat ene product of die dienst uitlicht voor die ene nauwkeurig te omschrijven doelgroep. Die landingspagina staat dan ook ‘los’ van je complete website en bevat alleen heel specifieke teksten en afbeeldingen die aanslaan bij die specifieke doelgroep.

Zeker in combinatie met de inzet van social media (al dan niet betaald) of SEA (Search Engine Advertising).

Misschien dat een voorbeeld het duidelijker maakt!

Canta is fabrikant van ‘invalidenwagentjes’ die niet harder mogen van 45 km per uur maakt. Dus speciale voertuigen die eigenlijk bedoeld zijn voor mensen met een beperking. Maar omdat die niet harder mogen dan 45 km/u, worden ze ook wel brommobielen genoemd. Wat eerst een nogal ‘oubollig’ imago werd opeens hip & happening, nadat enkele tieners ontdekten dat ze hier ook in mogen rijden op een fietspad met een brommerrijbewijs.

Op de ‘normale’ website van resellers lees je vooral over de voordelen voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Op de algemene zal een stuk over hoe leuk/ handig/ slim het is voor jongeren om met een brommerrijbewijs droog op school te komen een beetje misplaatst zijn. Maar op een stand-alone pagina, die verder dus ook niet via navigatie te bereiken hoeft te zijn, kan dat wel. Daar kun je door middel van foto’s, video’s, tekst en vormgeving je helemaal richten op jongeren die graag al ‘auto’ willen rijden voor dat wettelijk is toegestaan.

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat landingspagina’s voor jouw website en business kunnen doen!

 

Landingpage