Web Presence

SEA (Search Engine Advertising)

Gevonden worden via Google is voor veel klanten een belangrijke drijfveer om een website te beginnen. Maar SEO (Search Engine Optimalisatie) is een traject van de lange adem, en niemand kan garanderen dat je op pagina één komt te staan. Behalve op je eigen bedrijfsnaam als die niet te generiek is.

Daarom is adverteren op diezelfde zoekmachines, als aanvullende actie naast SEO, een slimme manier om jouw resultaat op de door jouw gekozen zoekwoorden hoog te laten scoren. (Naast Google is Bing ook nog steeds een alternatief om te overwegen.)

Er zijn verschillende manieren om hiermee te starten. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met de meer generieke termen die mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Maar het probleem met generieke termen is dat anderen deze ook al gebruiken.
Daar komt het biedingssysteem in actie. Bied jij meer dan jouw concurrent, dan kom jij boven die concurrent te staan. (Het systeem werkt overigens zo dat je uiteindelijk slechts 1 cent meer betaalt dan je tegen bieder. Dus bied jij €10 per klik en jouw concurrent €5, dan betaal je uiteindelijk slechts € 5,01 per klik! Dus hoe hoog je ook biedt, je betaald slechts 1 cent meer dan het eerste bod onder je.).

Dus kan het interessanter (lees: lucratiever) zijn om je advertenties te richten op minder gangbare termen. Die leveren dus ook minder zoekopdrachten op (waarop jouw advertentie komt te staan), maar als iemand erop klikt zijn de kosten ook lager! Als je die bezoeker als klant kunt krijgen zijn de kosten om die klant binnen te halen ook lager (en heb je dus een hogere ROI –Return On Investment).

Gezamenlijk bepalen we een strategie die veelal zal bestaan uit een mix van hoofd- en afgeleide zoekwoorden.

Desgewenst kunnen wij ook de uitvoering en rapportages voor je verzorgen. Zo blijf je doorlopend goed op de hoogte en kunnen we in overleg bijsturen als dat nodig mocht blijken.

De mogelijkheden van Search Engine Adverteren ontdekken? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking waarbij we de mogelijkheden bespreken.

Bedankt voor jouw bericht!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij zullen zo snel contact met jou opnemen.

Hosting solutions for you
pop-up-circle

Solliciteer nu!

Klaar voor je nieuwe job? Upload nu je cv!